EN

Kako turizam učiniti 'zelenim'

12.08.2013.
U novom broju stručne revije UT ,direktorica HEP ESCO-a, dr. sc. Vlasta Zanki govori o iskustvima dobre prakse iz područja zelene gradnje i mogućnostima koje donose fondovi EU

U novom broju stručne revije za turizam UT, posvećenog ulasku Hrvatske u Europsku Uniju u članku 'Kako turizam učiniti zelenim' donosi osvrt direktorice HEP ESCO-a, dr. sc. Vlaste Zanki o energetskoj učinkovitosti u turističkom gospodarstvu i odgovara na pitanja: Što je to zelena gradnja? Što donosi EU? te Kako HEP ESCO može pomoći u pripremi projekata za EU fondove? Za ovaj broj UT-a govore i čitaju ga: predstavnici institucija; župani, gradonačelnici i načelnici turističkih regija i središta, direktori najvažnijih turističkih tvrtki i turističkih zajednica, predstavnici privatnog i javnog sektora, tvrtke koje opremaju i opskrbljuju turizam, obrazovne institucije i konzultantske tvrtke. Članak objavljen u UT stručnoj reviji za turizam, broj 4 od 01. kolovoza 2013. možete pročitati ovdje.
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve