EN

Održan seminar BIOSOLESCo u Rijeci

16.02.2011.
U ponedjeljak, 14. veljače u Rijeci je održan seminar BioSolESCo „Povećanje korištenja energije iz biomase i sunčeve energije za grijanje javnih i privatnih zgrada koristeći ESCo model“

U sklopu BioSolESCo radionice održane u Rijeci, svojim prezentacijama sudjelovali su i stručnjaci HEP-ESCO-a; Jasmina Fanjek, Žarko Mudrovčić i Hrvoje Hucika koji su posebno naglasili ukupno pedesetak realiziranih projekata od 2002. godine do danas. Projekti energetske učinkovitosti uključivali su područje zdravstva, javne rasvjete i industrije čiji su rezultati uštede energije od 20 do čak 50 posto pa i više. Jedna od glavnih karakteristika ESCO projekata energetske učinkovitosti jest činjenica da su sredstva za plaćanje projekta već osigurana u planiranim troškovima za energiju te se projekt isplaćuje iz ušteda.
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve