EN

Obustava isporuke toplinske energije u zapadnom dijelu Zagreba

09.03.2015.
Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Selske ceste i Lovrečanske ulice, HEP Toplinarstvo će danas, 9. ožujka u 20 sati obustaviti isporuku toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Voltino, Rudeš, Prečko, Špansko, Gajnice i Malešnica.

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije planira se sutra, 10. ožujka do 10 sati. 

Za vrijeme trajanja ovih radova poteškoće s kvalitetom isporučene toplinske energije mogu se očekivati i u naseljima Gredice, Staglišće, Jarun i Vrbani. 

Djelatnici HEP Toplinarstva mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije, uz napomenu da će se radovi na sanaciji puknuća magistralnog vrelovoda u najvećoj mjeri provoditi tijekom noćnih sati, kada se toplinska energija isporučuje samo za pripremu potrošne tople vode. 
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve