EN

Bez struje

Odaberite distribucijsko područje

Odaberite terensku jedinicu

Terenska jedinica Elektra Požega - 7.6.2025.


ČET
19
PET
20
SUB
21
NED
22
PON
23
UTO
24

Mjesto: Požega - Vilima Korajca
Ulica: Vilima Korajca 1 – 29, 2 – 2A, Frankopanska 154 – 168.
Napomena: U navedenom vremenu prekid u opskrbi el. energijom u trajanju oko 30 min.
Očekivano trajanje:
09:00 - 12:00
Radovi: planirani

Mjesto: POŽEGA
Ulica: TRG SVETOG TROJSTVA 8, 8/B, 8/C, 8/D, 8/G, 10/A, 10/B, 12, 12/B, 14, 14/A, 14/C, 9-11 nep, 11/A, 13, 13/D, 15, 15/B
Očekivano trajanje:
18:00 - 20:00
Radovi: planirani

Mjesto: POŽEGA
Ulica: FRANKOPANSKA 154-168 par, VILIMA KORAJCA 2, 2/A, 4, 1, 1/A, 3-29 nep
Očekivano trajanje:
09:00 - 12:00
Radovi: planirani

Mjesto: Požega-Trg Svetog Trojstva
Ulica: Trg Svetog Trojstva 8 – 15 , Pape Ivana Pavla II k.br. 1.
Očekivano trajanje:
18:00 - 20:00
Radovi: planirani




Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve