EN

Obustava isporuke toplinske energije za dio Gajevog i Staglišća

14.11.2023.
Zbog sanacije puknuća vrelovodnog ogranka u Našičkoj ulici, u razdoblju od 13. studenoga 2023. u večernjim satima do 15. studenoga 2023. u jutarnjim satima privremeno je obustavljena isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u dijelovima naselja Gajevo i Staglišće. 

U navedenom razdoblju bez toplinske energije su krajnji kupci na sljedećim adresama: Našička 1-7, 11-27, 12-20, 29-45, 51-61, 61 A-G i 144, Hrvoja Macanovića 10-14, Klekova 9-19, Marice Barić 1-23 i 6, Kružna 1-3, Filipjakovska 2, Dugoratska 10 i 25, Medačka 13, Sukošanska 19-23.

Radnici HEP-Toplinarstva su na terenu te ulažu maksimalne napore da se kvar što prije sanira. Do puknuća vrelovodne mreže došlo je na dionici koja nije zamijenjena u sklopu projekta revitalizacije vrelovodne mreže na području grada Zagreba. 

Molimo krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.
Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve