HR
Air quality in the vicinity of HEP's sources

Air quality in the vicinity of HEP's sources

Two local networks have been established for monitoring the impact of HEP's thermal power plants on the surrounding air quality:

City of Zagreb air quality monitoring network:

  • Vrhovec monitoring station – nitrogen dioxide (NO2)
  • Bijenik monitoring station – sulfur dioxide (SO2) and solid particles (PM10).
Plomin air quality monitoring network:
  • Ripenda monitoring station – sulfur dioxide (SO2), solid particles (PM10), nitrogen dioxide (NO2) and ground-level ozone (O3)
  • Sv. Katarina  monitoring station -  sulfur dioxide (SO2),  nitrogen dioxide (NO2) and ground-level ozone (O3)
  • Plomin – sulfur dioxide (SO2) and nitrogen dioxide (NO2)
  • Klavar- solid particles (PM10)

Data on air quality monitoring stations and the results of pollutants concentration measurements are published here.
 

Ova stranica upotrebljava kolačiće
Nužni kolačići - omogućuju interakciju s uslugom ili internetskom lokacijom kako biste mogli pristupiti osnovnim značajkama za pružanje te usluge. Odnose se na zatraženu uslugu kao što je, npr. identifikator sesije trenutačnog posjeta.
Funkcionalni kolačići - omogućuju internetskoj stranici pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju, npr. pamćenje jezika na kojem se prikazuje sadržaj stranica toga internetskog mjesta.
Statistički kolačići - omogućuju prikupljanje podataka u agregiranom obliku bez identificiranja samoga korisnika. Služe za praćenje ponašanja korisnika na internetskoj stranici u svrhu istraživanja tržišta i praćenja analitike. Ovi uvidi omogućuju internetskoj stranici poboljšavanje sadržaja i razvijanje boljih značajki koje unaprjeđuju korisnički doživljaj.
Marketinški kolačići - omogućuju prikupljanje informacija o navikama i ponašanju korisnika na internetskom mjestu radi objavljivanja relevantnih oglasa za korisnika usklađenih s njegovim interesima. Također se mogu koristiti i za mjerenje učinkovitosti neke kampanje.
Prihvaćam odabrane
Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.
Prihvaćam sve