EN
HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 500 kupaca u Sloveniji

HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 500 kupaca u Sloveniji

03.12.2018.
U Ljubljani je 29. studenog održan četvrti po redu Susret kupaca HEP Energije, na kojem su sudionici imali priliku informirati se o kretanjima i trendovima na tržištu električne energije, poslušati savjete stručnjaka te razmijeniti iskustva s drugim gospodarstvenicima.

HEP Energija, tvrtka koja električnom energijom opskrbljuje više od 500 poslovnih subjekata na slovenskom tržištu, u Ljubljani je organizirala već tradicionalni susret kupaca i poslovnih partnera. Na zajedničkom druženju, kojem je prisustvovao i član Uprave HEP-a Petar Sprčić, okupljenim gospodarstvenicima predstavljeni su novi trendovi koji ih očekuju u budućnosti.

Sudionici su iz prve ruke imali priliku informirati se o ključnim trendovima i promjenama na tržištu električne energije, koje im je predstavio Filip Glavan, viši savjetnik u tvrtki Boston Consulting, stručnjak za najnovije tehnologije, poslovne modele i koncept distribuiranih energetskih resursa.
Alan Gregorec, prokurist HEP Energije, istaknuo je uslugu i aplikaciju HEPI Trader, koja je nastala kao odgovor na dinamična kretanja na tržištu električne energije. „Uz usluge informiranja, savjetovanja i pomoći u nabavi električne energije, HEPI Trader velikim kupcima omogućava sveobuhvatan i transparentan uvid u kretanja na tržištu električne energije, usporedbe cijena te optimiziranje troškova i unapređivanje poslovanja samostalnim upravljanjem vlastitom opskrbom električnom energijom“, ističe Gregorec.

HEP Energija u Sloveniji trenutno ima više od 500 kupaca, kojima nudi i „zelenu“ električnu energiju proizvedenu iz potpuno obnovljivih izvora, čime svojim kupcima omogućava poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja i društvene odgovornosti. U 2018. godini 70 posto kupaca HEP Energije koristilo je upravo zelenu električnu energiju. 

Četvrti susret kupaca HEP Energije bio je namijenjen prvenstveno razvijanju dobrih partnerskih odnosa, a za zabavni dio programa i ugodnu atmosferu pobrinuli su se poznati iluzionist Guy Pardillios i mladi hrvatski glazbenik Martin Kutnar jedinstvenim nastupom na električnoj harmonici.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.