EN
Nagrade

Nagrade


iF DESIGN AWARD 2017HEP Opskrba dobitnica je  iF DESIGN nagrade u kategoriji produkt dizajna u javnoj       arhitekturi, za dizajn ELEN LEAF stanice za punjenje električnih vozila.


Rezultati istraživanja: najbolji opskrbljivač - HEP Opskrba

Više od dvije trećine ispitanika smatra da HEP Opskrba na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete pružene usluge. Rezultati su to nacionalnog i neovisnog istraživanja javnog mijenja o opskrbljivačima električne energije u kategoriji kućanstvo, koje je tijekom veljače 2015. proveo Savez za energetiku Hrvatske.
 
Green Mark

 


HEP Opskrba dobitnica je znaka GREEN MARK - Sign of Excellence za brand tvrtke i ukupno poslovanje, za brand ELEN i za projekt „ZelEn: Zelena energija iz HEP-ovih hidroelektrana za društveno odgovorne kompanije“.


Croatian Green Award 2015.
Nagrada za najbolju uslugu hrvatskog zelenog gospodarstva za projekt "Hepi - Razveselite svoje kućanstvo uz Hepi".

Croatian Energy Award
HEP Opskrba 2014. godine osvojila je nagradu "Croatian Energy Award" u kategoriji malo i srednje poduzetništvo, zahvaljujući značajnom doprinosu u području razvoja nacionalnog energetskog sustava i industrije.
 
Greenovation
 


GREENOVATION 2014. – HEP Opskrba dobitnica prestižne nagrade u kategoriji „Najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva“ za projekt „ZelEn: Zelena energija iz HEP-ovih hidroelektrana za društveno odgovorne kompanije".

GREENOVATION 2013. – Web ELEN dobitnik je nagrade za najbolji web program.

 


 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.