EN
HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije u Dalmaciji

HEP Opskrba okupila najveće kupce električne energije u Dalmaciji

15.11.2018.
U Splitu je 14. studenoga održan sedmi po redu Susret kupaca HEP Opskrbe, na kojem je sudjelovalo više od stotinu uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije s područja Dalmacije.

Na zajedničkom druženju, među kojima su bili i predstavnici uglednih velikih tvrtki poput AD Plastika, Splitske banke, Tommyja, Cemexa, Brodotrogira, Ilirije i drugih, uzvanici su se upoznali s inovativnim proizvodima koje HEP Opskrba nudi kupcima, među kojima je HEPI Trader, za samostalno upravljanje nabavom električne energije ili  HEPI Partner koji zaposlenicima Partner tvrtki osigurava dodatne uštede za njihovo kućanstvo.

Ove godine, tema susreta je inovativnost i nove tehnologije. Uz zanimljiv program, uzvanici su prošetali svijetom inovacija, tehnologije i budućnosti koje su im približili mladi inovatori i inovativne tvrtke: Solvis s fotonaponskim modulima i solarnom klupom, Mundus s inovativnom društvenom igrom, STEMI sa Hexapod robotom, Stratowave s projektom bežične komunikacije na velike udaljenosti, Peekator s digitalnim mystery shoppingom, Zagreb 360 Gaming s video igrama te Kandit s čokoladicama sa žitaricama.

HEP Opskrba, kao društveno odgovorna kompanija koja brine o mladim talentiranim umjetnicima,  u svoj program uvrstila je i izuzetnog mladog virtuoza Martina Kutnara,  koji je prvi u Hrvatskoj svoj nastup imao na električnoj harmonici.
 „Iako je protekla godina bila puna poslovnih izazova i turbulencija na tržištu, zahvaljujući inovativnosti i prepoznavanju trendova, HEP Opskrba je i u 2018. godini zadržala poziciju vodećeg opskrbljivača električnom energijom, s gotovo 40.000 kupaca kategorije poduzetništvo u Hrvatskoj. Trudimo se kontinuirano informirati svoje kupce o kretanjima cijena na tržištu, a svojim inovativnim proizvodima, među kojima je prvenstveno, HEPI Trader, kupcima osiguravamo cjelovita rješenja za njihove potrebe. Već sedam godina za redom, u četiri najveća hrvatska grada,  okupljamo vodeće gospodarstvenike, što nas dodatno obvezuje da budemo inovativni, da pratimo trendove i nudimo konkretna  rješenja za potrebe svojih kupaca.“, izjavila je direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša.

Uz Split, ovogodišnji, sedmi Susret kupaca HEP Opskrbe, održat će se još u Osijeku, Opatiji i Zagrebu, a regionalno i u Ljubljani.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.