EN
HEP Opskrba okupila najveće kupce s područja Primorsko-goranske i Istarske županije

HEP Opskrba okupila najveće kupce s područja Primorsko-goranske i Istarske županije

03.12.2018.
U Opatiji je 28. studenog održan sedmi po redu Susret kupaca HEP Opskrbe, na kojem je sudjelovalo više od stotinu uglednih gospodarstvenika.

​Tema ovogodišnjeg susreta bila je inovativnost i nove tehnologije. Predstavnici tvrtki, među kojima su bili Holcim, Vectrino, DI KLANA, Aluflexpack Novi, JGL, Valamar Riviera, Erste&Steiermärkische Bank, Plodine, Drvenjača  i drugi, upoznali su se s inovativnim proizvodima koje HEP Opskrba nudi kupcima, među kojima je HEPI Trader, platforma za samostalno upravljanje nabavom električne energije i HEPI Partner koji zaposlenicima Partner tvrtki osigurava dodatne uštede za njihovo kućanstvo, ali i s nizom inovativnih rješenja primjenjivih za njihovo redovno poslovanje.

Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe, istaknula je da je 2018. godina bila puna poslovnih izazova i turbulencija na tržištu, ali da je zahvaljujući inovativnosti i prepoznavanju trendova, HEP Opskrba zadržala poziciju vodećeg opskrbljivača električnom energijom, s gotovo 40.000 kupaca kategorije poduzetništvo u Hrvatskoj.

- Trudimo se kontinuirano informirati svoje kupce o kretanjima cijena na tržištu, a svojim inovativnim proizvodima, među kojima je prvenstveno HEPI Trader, kupcima osiguravamo cjelovita rješenja za njihove potrebe. Već sedam godina za redom, u četiri najveća hrvatska grada, okupljamo vodeće gospodarstvenike, što nas dodatno obvezuje da budemo inovativni, da pratimo trendove i nudimo konkretna rješenja za potrebe svojih kupaca -  izjavila je direktorica HEP Opskrbe Tina Jakaša.

Uz zanimljiv program, uzvanici su prošetali svijetom inovacija, tehnologije i budućnosti koje su im približili mladi inovatori i inovativne tvrtke: Solvis s fotonaponskim modulima i solarnom klupom, Foodin s aplikacijom za pametno kupovanje namirnica, STEMI s Hexapod robotom, Stratowave s projektom bežične komunikacije na velike udaljenosti, Peekator s digitalnim mystery shoppingom, Jan Marin s projektom 5L4-VK0 robot, edukativnim alatom za razvoj programskog načina razmišljanja, Vectrino s bespilotnim letjelicama, Newton Technologies Adria s pretvaranjem govora u tekst te Kandit s novim čokoladama sa žitaricama.

Ovogodišnji sedmi Susret kupaca HEP Opskrbe, nakon Splita, Osijeka i Opatije, održava se još i u Zagrebu, a regionalno i u Ljubljani.

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.