EN
HEP Opskrba savjetovala kupce o tržištu električne energije

HEP Opskrba savjetovala kupce o tržištu električne energije

27.03.2024.
Savjetovanja za ključne kupce HEP Opskrba održala je diljem Hrvatske.

Na Hepi Trader savjetovanju provedenom u nekoliko gradova diljem Hrvatske, HEP Opskrba je okupila ključne kupce iz kategorije poduzetništva. U Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Virovitici, Opatiji i Splitu, prisustvovali su predstavnici najvećih tvrtki iz Cemexa, Dukata, Končara, INA-e, Hrvatskog telekoma, Tvina, Podravke, DS Smitha, Valamara i ostalih.
 
Sudionici su dobili uvid u dinamiku tržišta, stručne analize te prognoze o kretanjima cijena električne energije. Posebno istaknuta usluga HEPI Trader, predstavljena je kao ključni alat za kupce HEP Opskrbe. Ova inovativna usluga omogućuje kupcima samostalno upravljanje troškovima kroz transparentan uvid u tržište električne energije i mogućnost samostalne kupovine električne energije u tranšama. Kroz ovu uslugu, kupcima se pruža sveobuhvatan alat za optimizaciju troškova i zaštitu od naglih promjena cijena na tržištu.
 
HEP Opskrba nastavlja unaprijeđivati odnose s kupcima kroz edukaciju i savjetovanje, nudeći im inovativna rješenja za uspješno upravljanje njihovim energetskim potrebama.
 

Fotogalerija

Slika
Slika
Slika
Slika

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.