EN
Hepi turnir šestu godinu zaredom oduševio sudionike

Hepi turnir šestu godinu zaredom oduševio sudionike

26.07.2023.
U sklopu ovogodišnjeg, 33. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, HEP Opskrba organizirala je šesti Hepi turnir, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije iz Slovenije.

U sklopu 33. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu održao se Hepi turnir. Turnir teniskih parova, koji je započeo prije šest godina, već je postao tradicija i nezaobilazan dio srpanjskih događaja u kalendarima kupaca HEP Opskrbe i HEP Energije.
Ove godine, na teren je istrčalo 24 natjecatelja, a među igračima su se našli predstavnici poznatih tvrtki poput Messer Croatia Plina, Hrvatskog Telekoma, Spin Valisa, Drvo-trgovine, Terme Banovci, Energa i drugih.
Uzbudljivo finale ovogodišnjeg Hepi turnira donijelo je povijesni trenutak - prvi put je pobjedu odnijela tenisačica. Maja Mahne iz tvrtke Eurobox i njen partner na terenu, Slaven Mađarić iz tvrtke Slavonica, pokazali su impresivne vještine i zajedništvo, što im je osiguralo zasluženo mjesto na vrhu pobjedničkog postolja.
Na kraju turnira, sudionike je posebno razveselio dolazak legendarne teniske ikone, Gorana Ivaniševića, koji je postao sinonim za ATP Umag. Njegov dolazak je bio pravi doživljaj za sve prisutne, a zajedno s članom Uprave HEP-a, Vicom Oršulićem, uručio je pehare pobjednicima.
Ova sportska manifestacija dokaz je kako se sport i posao mogu sjajno spojiti u nezaboravno iskustvo za sve sudionike. HEP Opskrba na taj način njeguje uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima u Hrvatskoj, kao i HEP Energija s kupcima u Sloveniji.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.