EN
Nastavak uspješne suradnje HEP Opskrbe i HOK-a

Nastavak uspješne suradnje HEP Opskrbe i HOK-a

20.12.2018.
Niža cijena električne energije za sve obrtnike i njihove zaposlenike.

HEP Opskrba je 20. prosinca potpisala Sporazum o nastavku suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom u okviru kojeg će obrtnicima i njihovim zaposlenicima na području cijele Hrvatske biti osigurana niža cijena električne energije.

Tijekom trogodišnje suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb, HEP Opskrba sklopila je više od 10.000 ugovora o opskrbi električnom energijom. Ta brojka i dalje raste jer su obrtnici prepoznali kvalitetu i povoljnije uvjete koji im dodatno pospješuju konkurentnost u poslovanju. Suradnja s HOK-om u 2019. nudi i nove pogodnosti za obrtnike i njihove zaposlenike u vidu proizvoda Hepi Partner.

„Ove godine proširili smo ponudu za zaposlenike obrtnika, koji uz postojećih 5 % popusta, ostvaruju i dodatnih 5 % popusta na cijenu električne energije za svoje kućanstvo u tarifnom modelu Hepi. Veseli me što ćemo i na ovaj način dati svoj doprinos poslovanju obrtnika, a nižim računima za električnu energiju rasteretiti kućne budžete obrtnika i njihovih zaposlenika. Ova suradnja je pokazatelj da, osim dobrih ponuda za velike kupce, HEP Opskrba ima i tržišno najpovoljnije uvjete za male i srednje poduzetnike te kućanstva.“  izjavila je direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša.
„Produljenjem ove uspješne trogodišnje suradnje s HEP Opskrbom omogućit će se daljnje ostvarivanje značajnih ušteda osiguravanjem povlaštenih cijena električne energije što će svakako utjecati i na smanjenje troškova poslovanja obrtnika. Proširenje paketa pogodnosti uključenih u Sporazum osigurat će dodatne benefite za sve obrtnike. Važno je našim članovima omogućiti kvalitetnu ponudu u projektu HOK Zajednička nabava i zato nam je drago imati strateškog partnera poput HEP Opskrbe.“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.
 
 
Uvjeti iz Sporazuma stupaju na snagu 1. veljače 2019., a za ostvarivanje povoljnije cijene električne energije za kućanstva svojih zaposlenika, obrtnici trebaju ispuniti online obrazac na web stranici hepi.hep.hr ili nazvati besplatan telefon 0800 52 55.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.