EN
Održan 4. Hepi turnir za kupce HEP Opskrbe i HEP Energije

Održan 4. Hepi turnir za kupce HEP Opskrbe i HEP Energije

19.07.2021.
U sklopu ovogodišnjeg, 31. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, HEP Opskrba organizirala je sada već tradicionalni četvrti po redu Hepi turnir teniskih parova, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije iz Slovenije.

Zajedničko druženje započelo je u subotu 17. srpnja, u jutarnjim satima na terenima Umag Tennis Akademije. Nakon ždrijeba i slaganja parova, 20 prijavljenih igrača krenulo je u borbu za bodove.

Pobjedu je odnio u finalu par Slaven Madžarić i Zvonko Kožnjak koji je svladao Dragana Peršu i Davora Deskara, a članovi Uprave HEP-a, Petar Sprčić i Tomislav Šambić uručili su pehare finalistima.
Ove je godine interes kupaca bio vrlo velik, ali poštujući preporučene mjere, broj igrača bio je ograničen, što nikako nije umanjilo natjecateljski duh i dobro raspoloženje. Neki od kupaca koji su uživali u međusobnom nadmetanju bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messera, Spin Vallisa, Energa, HRT-a, kao i Saubermacher iz Slovenije.

Direktor HEP Opskrbe, Davor Guttert, zahvalio je svim kupcima iz Hrvatske i Slovenije koji su se odazvali pozivu na Hepi turnir koji je ove godine nadmašio sva naša očekivanja s obzirom na izazovnu godinu u kojoj se nalazimo:
„Sjajno izdanje ovog turnira je najbolja pozivnica i za naše ostale kupce da nam se pridruže sljedeće godine. Veseli me zainteresiranost naših kupaca za ovaj turnir, a naša želja je da ovaj turnir postane tradicionalan i da se svake godine okupi što  veći broj sudionika.“
Igrači su najavili kako je Hepi turnir već upisan u njihove kalendare i za sljedeću godinu, a svoje pozitivne dojmove podijelit će sa svojim poslovnim partnerima.

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.