EN
Natječaj za donacije 2016.

Natječaj za donacije 2016.

Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2016. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 3. svibnja 2016. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava. Postupak je opisan u Uputi za prijavitelje koju možete pogledati, odnosno preuzeti ovdje.

Na natječaj je stiglo 1.237 valjanih prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 360 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.
S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.
 
Popis dobitnika donacija možete pogledati ovdje.
 
 

Izvješće o provedbi projekta/programa


Krajnji rok za dostavu izvještaja je 1. travnja 2017. godine. Izvještaj je moguće dostaviti i prije navedenog roka.

Izvještaj se dostavlja putem elektroničke pošte na e-mail adresu: donacije2016@hep.hr .

Za izvještaj molimo obavezno koristite obrasce:
  • Izvješće o provedbi projekta preuzmite ovdje
  • Financijski izvještaj o utrošenim sredstvima preuzmite ovdje.
Prilikom izrade izvještaja vodite računa o troškovima koje ste zatražili od HEP-a u troškovniku dostavljenom uz prijavnicu - jedino će ti troškovi biti odobreni. Uz izvještaj  potrebno je dostaviti i dokaze o realizaciji tih troškova (račune, izvode, ugovore o djelu itd.).