EN
Goran Ivanišević uručio nagrade pobjednicima petog Hepi turnira

Goran Ivanišević uručio nagrade pobjednicima petog Hepi turnira

26.07.2022.
U sklopu ovogodišnjeg, 32. Plava Laguna Croatia Open turnira u Umagu, HEP Opskrba organizirala je svoj peti Hepi turnir, gdje su glavnu ulogu na terenu imali kupci HEP Opskrbe i HEP Energije iz Slovenije.

Turnir teniskih parova koji je započeo prije pet godina, postao je neodvojiv dio Plava Laguna Croatia Open Umag turnira.

Na Hepi turniru sudjelovala su 24 igrača koji su se u vrhunskom teniskom nadmetanju borili za titulu najboljeg teniskog para.Svake godine interes igrača je sve veći, a samo neki od kupaca koji su igrali bili su predstavnici iz velikih tvrtki poput Messer Croatia Plina, Spin Vallisa, Nutrisa, Imperial Riviere i drugih, a slovenske boje branili su predstavnici HTS Industriala, Steel Automotiva, MLM-a, Euroboxa  i drugih. U finalu su pobjedu odnijeli Davor Gečić iz L&P Tehnologije i Mario Vlahović iz tvrtke Fusio.

Veseli nas što je Hepi turnir postao nezaobilazan datum u kalendarima naših kupaca koji se rekreativno bave tenisom. Zahvaljujem svim kupcima koji su se odazvali i ove godine te nam je drago što smo uspjeli stvoriti vrhunski događaj za tenisače amatere iz poslovnog svijeta. HEP Opskrba, kao vodeći opskrbljivač na tržištu električne energije u Hrvatskoj, nastavlja graditi uspješan poslovni odnos sa svojim kupcima u Hrvatskoj te kao HEP Energija s kupcima u Sloveniji.„ izjavio je Davor Guttert, direktor HEP Opskrbe.

Posebno iznenađenje na kraju turnira bio je dolazak Gorana Ivaniševića koji je postao svojevrsni sinonim za ATP Umag. Jedan od naših najtrofejnijih tenisača je, uz člana Uprave HEP-a Tomislava Šambića, uručio pehare pobjednicima te im čestitao na dobroj igri i atraktivnim potezima. Posebno priznanje uručeno je predsjedniku Uprave Messer Croatia Plina, Robertu Mustaču, za sudjelovanje na svim dosadašnjim izdanjima Hepi turnira što pokazuje lojalnost koju HEP Opskrba njeguje sa svojim kupcima.
 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.