EN
HEP Opskrba potpisala Povelju o volontiranju zaposlenika

HEP Opskrba potpisala Povelju o volontiranju zaposlenika

10.09.2021.
Potpisivanjem Povelje o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem, HEP Opskrba je još jednom potvrdila svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

“Volontiranje zaposlenika HEP Opskrbe unijelo je pozitivnu promjenu u organizaciju jer izravno utječe na timski rad, motiviranost i zadovoljstvo zaposlenika, što se može vidjeti u broju zainteresiranih zaposlenika. Krenuli smo malim akcijama koje su sada prerasle u redovne dobrovoljne aktivnosti naših zaposlenika i to nekoliko puta godišnje. Volontiranjem smo zasadili na stotine stabala, počistili i uredili nekoliko parkova, odradili akcije čišćenja obale na Murteru, uređivali dio parka u Kopačkom ritu i obojali dom za djecu bez roditeljske skrbi. Prikupljali smo i dijelili hranu i poklone za blagdane, djeci u Domovima za nezbrinutu djecu i bez adekvatne roditeljske skrbi.  Kontinuirano se priključujemo svim akcijama koje provodi UNICEF kao i svim akcijama koje senzibiliziraju javnost za socijalno najosjetljivije skupine društva. HEP Opskrba je tvrtka koja prepoznaje važnost društveno odgovornog poslovanja i ulaganja u društvenu zajednicu.” izjavila je direktorica marketinga HEP Opskrbe, Nada Podnar, na  4. Nacionalnoj konferenciji o volontiranju zaposlenika.
 
Tvrtke i institucije koje su potpisnice Povelje o volontiranju zaposlenika, njih ukupno 28, daju poticaj sustavnijem i aktivnijem promicanju volontiranja, korisnom za njih, radnike i zajednicu. Volonteri kroz svoj angažman stječu dragocjena znanja, vještine i stavove koje je vrlo teško razviti formalnim obrazovanjem, a koji tvrtkama, institucijama i organizacijama donose dodanu vrijednost.
 

Newsletter Prijavite se ako želite primati novosti putem e-pošte.